Ülemiste keskuses avas juuli alguses taas uksed vaktsineerimispunkt

PM Tervis
Copy
Vaktsineerimine koroonaviiruse vastu.
Vaktsineerimine koroonaviiruse vastu. Foto: Mailiis Ollino

Mullu novembrist tänavu märtsikuu lõpuni Ülemiste keskuses töötanud vaktsineerimispunkt avas taas uksed juuli alguses. Vaktsineerimispunkt on praeguste plaanide kohaselt avatud septembri lõpuni ja seal asus tegutsema tervishoiuteenuse osutaja Hoole OÜ.

«Kevad-talvine kogemus näitas, et Ülemiste keskuse vaktsineerimispunkti külastatavus oli suur ning sellise äärmiselt lihtsalt ligipääsetava terviseteenuse pakkumine meeldis meie külastajatele, seetõttu otsustasime alates juuli algusest vaktsineerimispunkti uuesti avada. Arvata võib, et koroonaviiruse uus levikulaine maailmas ja ka üha sagenevad uudised haigestunud tuttavatest tõstavad inimeste huvi tõhustustooside vastu. Suure kaubanduskeskusena oleme kindlasti huvitatud ühiskonna lahti hoidmisest ning meie rentnike ja klientide võimalikult heast käekäigust – seega soovime panustada sellesse ka ise,» sõnas Ülemiste keskuse turunduse ja vastutustundliku ettevõtluse valdkonnajuht Tiia Nõmm.

Hoole OÜ esindaja Kristiina Sepa sõnul on tervitatav, et Ülemiste keskus koostöös Hoole OÜga viib vaktsineerimisteenuse inimestele lähemale, «Täna tuleb koostöös pingutada, et hoida meie inimesed terved, tuues tervishoiuteenused sinna, kus inimesed kõige enam liiguvad ja perega aega veedavad.»

Alates vaktsineerimispunkti avamisest novembris on keskuses vaktsineeritud kokku üle 5200 inimese.

Ülemiste vaktsineerimispunkt on avatud argipäeviti kell 11–18 ja nädalavahetusel kell 11–17. Vaktsineerimispunkt on endiselt avatud keskuse esimesel korrusel, peasissepääsu läheduses.

Vaktsineerimine toimub elavas järjekorras, mis tähendab seda, et eelregistreerimine ei ole vajalik. Vaktsineerima tulijatele on abiks keskuse kodulehel olev digitaalne rakendus, millega näeb jooksvalt keskuse täituvust. Nii saab keskuse külastamiseks valida aja, mil seal on vähem rahvast. Lähipäevil avaneb ka võimalus riikliku digiregistratuuri kaudu Ülemiste vaktsineerimispunktis vaktsineerimiseks aeg ette broneerida.

Vaktsineerimispunkti asukohta Ülemiste keskuses on täpsemalt võimalik näha siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles