Harvikhaigustega lastele koguti tuhandeid eurosid

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lastefond

SA TÜ Kliinikumi Lastefondi poolt veebruarikuu jooksul läbi viidud heategevuslike aktsioonidega kogunes haruldaste haigustega laste toetuseks 6682,32 eurot. Sellest ligi 2300 eurot koguti rahvusvahelisel haruldaste haigustega päeval korraldatud mündikaardi ladumistel.

Tartu Lõunakeskusesse ja Tallinna Ülemiste keskusesse üles seatud Eesti kaardi kujutistele asetasid heasoovlikud annetajad kokku 4232 erinevas vääringus senti ja münti ning kahe kaardi peale tegi see annetussummaks 2297,96 eurot.

Sellele summale lisandub ka 2394,36 eurot, mis hõlmab sama ürituse raames tehtud lisaannetusi ning heade koostööpartnerite ja Lastefondi vabatahtlike poolt veebruarikuiste kampaaniatega haruldaste haigustega laste toeks kogutut. Lisaks andis 1990 euro suuruse panuse Kanal 2 saade «Kuldvillak» oma erisaadetega, mille võidusummad haruldaste haigustega laste toetuseks Lastefondile annetati.

Lastefondi tegevjuht Sandra Liiv tunneb suurt heameelt, et Lastefondi agarad vabatahtlikud oma loovuse ja entusiasmiga suutsid korraldada sellise vahva ettevõtmise, mis aitas tähelepanu pöörata haruldasi haigusi põdevatele inimestele ja meie kõigi võimalustele neid toetada. «Nagu tulemusest näha, siis ühtsuses peitub tõepoolest jõud. Jõud aidata neid, kellel läheb meist kehvemini. Aitäh kõigile abistajatele!» jagub tal ettevõtmisse panustanute suunal vaid kiidu- ja tänusõnu.

Kuna Ülemiste keskuses ürituse raames korraldatud heategevuslikul oksjonil jäid osad heade koostööpartnerite poolt annetatud esemed välja ostmata, siis avab Lastefond nende realiseerimiseks ja annetuste kogumiseks täna osta.ee keskkonnas internetioksjoni. Oksjoni leiab siit ning kogu esemete müügitulu suunatakse haruldaste haigustega laste toetuseks.

Muuhulgas saab oksjonilt endale hea hinnaga osta Jack Jones'i meeste T-särki, Espriti kotti, Bodyshopi kinkekomplekti, Okaidi laste pidžaamat, Preciosa kõrvarõngaid ja palju muud..

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles