Politsei üle Euroopa otsib eluohtlikult haiget neidu

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anoreksiahaiged pole oma kehaga rahul ka pärast dramaatilist kaalulangust.
Anoreksiahaiged pole oma kehaga rahul ka pärast dramaatilist kaalulangust. Foto: SCANPIX

Saksamaal haiglaravilt lahkunud 22-aastast anoreksiahaiget tüdrukut otsitakse kogu Euroopast - neiu on 176 cm pikk, kuid kaalub vaid 40 kilo.

Keegi ei tea, miks Marielle otsustas nelja aasta eest toidust loobuda, kirjutab Bild. Neiu ema sõnul oli lapsega kõik korras kuni 17. eluaastani. Siis läks ta vahetusõpilaseks Lõuna-Aafrikasse ja hakkas end seal üksildasena tundma.

Teda vastuvõtnud pere lapsed olid kodust juba välja kolinud. Külalispere ei aktsepteerinud seda, et Marielle on taimetoitlane ning talle pakuti peaaegu iga söögikord liha. «Kas seal juhtus veel midagi, me ei tea,» tõdes ema. Neli kuud hiljem palus tüdruk, et vanemad ta ära tooksid. Tagasi Saksamaale jõudes oli ta kaalust alla võtnud 20 kilogrammi ning läks esimest korda ravile. Pärast ravi lõpetas ta keskkooli, läks õppima laevamehhaanikuks, kuid katkestas õpingud.

Ema pakub, et tütar põgenes oma probleemi eest. «Ta tahtis jälle saada terveks. Üks päev enne tema kadumist me rääkisime, ta oli halvas tujus ja ütles – ema, sa ei saa mind aidata,» rääkis ema. Kuna Marielle unistas Itaaliast, siis arvab naine, et äkki läks ta sinna. Neiu telefon on haiglas, kaasa võttis ta vaid telgi. «Ta on sellise reisi jaoks liiga nõrk, see on eluohtlik,» muretseb ema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles