Tervishoiu kõrgkoolis on täna lahtiste uste päev

Heilika Leinus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna tervishoiukõrgkoolis saab õppida näiteks meditsiiniõeks.
Tallinna tervishoiukõrgkoolis saab õppida näiteks meditsiiniõeks. Foto: Margus Ansu

Täna toimuval lahtiste uste päeval avavad huvilistele oma uksed Tallinna tervishoiu kõrgkooli seitse rakenduskõrgharidusõppe õppetooli ja kutseõppe osakond.

Kolmapäeval, 16. märtsil kell 10-13 toimub Tallinna tervishoiu kõrgkooli Tallinna õppehoones (Kännu 67) ja Kohtla-Järve struktuuriüksuses (Lehe 12) lahtiste uste päev, teatas Tallinna tervishoiu kõrgkool. Huvilised on oodatud osalema nii avatud loengutes ja praktikumides kui uudistama kutseliite ja tulevasi tööandjad tutvustavale minimessile.

Osaleda saab avatud loengutes ja praktikumides, ühineda ringkäikudega nii kõrgkooli raamatukogus, simulatsioonikeskuses kui erinevates õppe laboratooriumites ning tutvuda tulevaste töövõimalustega kutseliite ja tööandjad tutvustaval minimessil. Lisaks suurematele tervishoiuvaldkonna tööandjatele on minimessil kohal ka Rajaleidja karjäärinõustajad, Eesti Abi- ja Teraapiakoerte Ühing ja paljud teised. Samuti, toimub kogu päeva vältel kõrgkoolis «Veepäeva» konverents, kus läbi erinevate ettekannete tutvustatakse joogivee kvaliteeti ja selle mõju tervisele.

Lahtiste uste päevale on oodatud igas vanuses huvilised – lisaks gümnaasiumiõpilastele ka inimesed, kes mõtlevad eriala- ja elukutsevahetusele.

Tallinna Tervishoiu Kõrgkoolis saab õppida rakenduskõrgharidusõppes õe põhiõppe, ämmaemanda, optomeetria, farmaatsia, hambatehnika, tervisedenduse ja tegevusteraapia õppekavadel. Kutseõppes hooldustöötaja, lapsehoidja (erilise ja erivajadusega lapse hoidmine),  erakorralise meditsiini tehniku ja abivahendispetsialisti õppekavadel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles