Juurdlus lõppenud: kiirabi ei löönud maaslamajat jalaga

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiirabi.
Kiirabi. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Tallinna kiirabi lõpetas juurdluse maaslamaja löömises kahtlustatud meediku asjas, sest fakt jäi tuvastamata – tegelikult õpetasid kiirabitöötajad, kuidas purjus inimest äratada.

Kui Tallinna kiirabi töötaja ülemöödunud laupäeva öösel kesklinnas klubi Panoraam ees purjus noormehe istuma tõstis ja teda äratas, sugenes tal Õhtulehe andmetel ümberseisvate peomeeleolus noortega jutuajamine sellest, mida teha siis, kui leitakse purjus inimene.

Kiirabitöötaja selgitas, et on vaja proovida ta äratada, kuid neiud ei tahtnud ilma kinnasteta võõrast meest puudutada. Tallinna kiirabi peaarsti Raul Adlase sõnul soovitas kiirabi seejärel joobnut riietest sakutada.

Kuna noored ei tahtnud oksega kaetud riietest kinni haarata, soovitas kiirabitöötaja kas või jalaga tonksata ning sealt sai Adlase sõnul alguse legend, et meedik maaslamajat jalaga lõi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles