Onkoloog: streigist väsivad ka arstid

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Oro.
Indrek Oro. Foto: Priit Simson

Streik on kaua kestnud ja sellest väsivad eelkõige patsiendid, aga ka arstid, sest see ei ole neile meelelahutus ega puhkus, ütles onkoloog ning arstide streigi korralduskomitee liige Indrek Oro.

Kõik neli nädalat, mil arstide streik on kestnudk, on käinud pingelised läbirääkimised ning on olnud lootusrikkamaid ja pessimistlikumaid hetki, kuid on selge, et need on kogu aeg toimunud, rääkis Oro ETV saates «Ringvaade», vahendas ERR Uudised.

«Ka tänaseks pole asi sugugi lootusetu ja oleme teinud väga edukaid lähenemisi,» kinnitas ta.

Täna toimus streigikomitee kohtumine ning juba homme saavad kokku läbirääkimisdelegatsioonid, seega ei ole onkoloogi sõnul võimatu, et homme võib tulla edu, ning väljavaated streigi lõppemiseks on täiesti reaalsed.

Ta märkis, et arstid ei ole kogenud streikijad, kuna varasem tööseisaku kogemus lihtsalt puudub, ning rõhutas, et streigi tagajärjel kannatab ka raviasutus ja streikijad, sest arstide liidu liikmemaksudest kogunenud streigifondist ei kompenseerita meedikute töötasu täismahus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles