Presidendiproua üleskutse pani tohtrid nördima

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Evelin Ilvese üleskutse arstidele olla eeskujuks patsientidele tervisliku eluviisi osas ning saada lahti ülekaaluliseks, pahandas mitmeid tohtreid.

«Arstide kaal on väga tühine, võrreldes sellega, millistes probleemides kogu Eesti supleb! Ja kui Evelin Ilves räägib tühisest asjast, jääb ka temast paraku mulje kui tühisest inimesest,» ei mõista doktor Nelli Kalikova presidendiproua rünnakut paksude arstide vastu, kirjutas Õhtuleht.

«Ma ei arva, et ülekaalulisus on nii oluline küsimus. Meie sellega nüüd küll tegelema ei hakka,» teatab arstide liidu peasekretär Katrin Rehemaa ning lisab, et praegusel raskel ajal on hulga olulisem hoopis see, et hädalised ei jääks arstiabita.

«Olen kõvasti ülekaaluline ja ka kõvasti vaeva näinud, et kaalu ohjas hoida. Läheb paremaks, kuid tegelikult on see ülesanne väga raske,» tunnistab aidsi tugikeskuse projektijuht Nelli Kalikova, nentides samas, et tema kilod on tema isiklik probleem.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles