Lastehaiglas olevad vanemad said võimaluse pesu pesta

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna lastehaigla kvaliteedijuht Lagle Suurorg, vastsündinute osakonna õendusjuht Marina Koroljova ja haigla õendusjuht Tiia Muts koos Simplimo OÜ esindajatega, kes masina kohale toimetasid.
Tallinna lastehaigla kvaliteedijuht Lagle Suurorg, vastsündinute osakonna õendusjuht Marina Koroljova ja haigla õendusjuht Tiia Muts koos Simplimo OÜ esindajatega, kes masina kohale toimetasid. Foto: Tallinna lastehaigla

Riias asuv Samsung Electronics Balti peakorter kinkis Tallinna lastehaigla vastsündinute ja imikute osakonnale pesumasina Samsung Ecobubble kõige uuema mudeli, mis hakkab seisma osakonna teisel korrusel ja pesema imikute ja haiglas olevate emade rõivaid.

Vastsündinute ja imikute osakonna juhataja dr Liis Toome ütles kinkelepingut allkirjastades, et osakonnal on alati rõõm saada tuliuusi kingitusi ning et masinale leitakse vääriline rakendus imikute ja haiglas olevate emade riiete pesemiseks.

«Seni pole lastega pikemat aega ravil viibivatel vanematel seda võimalust olnud ning eriti suureks probleemiks on see kaugematest piirkondadest ja vaesematest oludest pärit patsientide puhul,» sõnas Toome.

Kingitust vahendas Martins Eiduks Läti enim auhinnatud loovagentuurist DDB Latvia, saadetise tõi kohale Simplimo OÜ meeskond. Läti Samsungi heategevusprojekt oli suunatud ühele lasteasutusele igast Balti riigist, millele eelnes leimivastane kampaania «Vihapesumasin». Sellel said inimesed välja elada oma negatiivseid emotsioonid kõigi ja kõige suhtes, ja vaadata, kuidas Ecobubble virtuaalpesuprogramm koledad mõtted positiivseteks ja konstruktiivseteks «tõlkis».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles