Gaasi hinganud poisile sai saatuslikuks hilinenud abikõne

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiirabiauto.
Kiirabiauto. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnus välgumihkligaasi tarvitanud ja surnud poisi sõbrad venitasid abi kutsumisega kümme minutit, mis said talle saatuslikuks.

Kurbmänguga lõppenud sündmuste ajendiks oli 13-aastase Sanderi halb tuju, mille parandamiseks mindi alkoholipoodi gaasi ostma, sest mujal seda noortele enam ei müüda, kirjutab Õhtuleht.

Kolmandal nuusutamise korral hakkas poiss tõmblema ning seltskonnaga liitunud tüdruk hoidis Sanderit, et too end ei vigastaks. Kui tõmblemine lõppes, siis arvasid kaaslased, et Sander jäi magama.

Esimesel korral kiirabisse helistades ehmusid noored ja katkestasid kõne, vahepeal toodi poisile vett, aga kui see ei aidanud, siis helistati uuesti kiirabisse.

Kohale saabunud kiirabi elustas poissi kaks korda, enne kui süda taas lööma hakkas, ning nooruk oli selleks ajaks  olnud teadvuseta ligi viisteist minutit.

Kiirabi viis Sanderi esialgu Pärnu haiglasse, kust eile toimetati ta Tallinna lastehaiglasse, kus ta suri arstide pingutustest hoolimata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles