Insuldi läbi elanu: on jäänud vaid kahetsus

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Caro / Scanpix

Üha kiirenev elutempo paneb meid sageli unustama kõige peamist – oma tervist. Kui siis haigused endast juba märku annavad, võib nii mõnigi kord olla lootusetult hilja ja haigusest taastumine nõuab tihti omajagu aega. Juhul kui taastumine üldse on võimalik.

«On jäänud vaid kahetsus,» tunnistas Pöide vallas elav Enno Rahu, keda 26. augustil täpselt aasta tagasi tabas insult, kirjutab Saarte Hääl.

Rahu rääkis, et nüüd mõtleb ta küll, et oleks pidanud juba varem oma tervisele rohkem tähelepanu pöörama, kuid alati oli esikohal ikka töö. Mehele olid ka enne insulti välja kirjutatud ravimid, mida ta võttis aga ebaregulaarselt. Juba siis oli tal vererõhk kõrge ja diagnoositud suhkruhaigus. «Aga minu jaoks oli kõige tähtsam töö,» tunnistas ta. «Nüüd tahan ma kõigile keskealistele meestele öelda, et ärge pange tööd esikohale, vaid olulisim on ikka tervis.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles