Tabasalu ujula on tulekahju tõttu kauem suletud

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kustutustööd Tabasalu spordikompleksi juures.
Kustutustööd Tabasalu spordikompleksi juures. Foto: Janari-Gerhhard Aigro

Juulikuus Tabasalu spordikompleksi remondi ajal saunast alguse saanud põlengu tõttu on ujula septembri lõpuni suletud, plaani järgi oleks külastajad pidanud ujulasse pääsema juba augusti algusest.


Tabasalu spordikompleksi müügijuht Ehtel Tars ütles Tarbija24.ee'le, et ujula on nüüd suletud olnud alates 6. juulist, kui alustati remondiga.

Et 26. juulil sai aga ujula meeste poole pealt saunast alguse tulekahju, mis kahjustas kogu ujulat, tuli avamist oluliselt edasi lükata, kuigi remont oli põlengu ajal peaaegu valmis. «Me olime praktiliselt avamas juba,» märkis Tars.

Teisi teenuseid, nagu jõusaal, squash, sulgpall jms, saab aga Tabasalu spordikompleksis praegugi kasutada. Tars selgitas, et spordikompleksis treenijad saavad kasutada teisi riietusruume, kuigi tavaliselt jagatakse riietusruume osaliselt ujula külastajatega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles