Tervishoiuamet algatas Rõigase juhtumis menetluse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Rõigas
Oliver Rõigas Foto: Erakogu

Tervishoiuameti peadirektor Üllar Kaljumäe ütles, et amet alustas Anneli Rõigase saadetud e-kirja põhjal menetluse, kaua see aega võtab, ei osanud ta öelda.

Ajakirjanik Anneli Rõigas saatis täna tervishoiuametile avalduse oktoobri keskel Põhja-Eesti Regionaalhaigla (PERH) Mustamäe korpuses kolm nädalat ravil olnud ja seal surnud poja Oliver Rõigase üleelamistest, süüdistades arste lootusetuks tunnistatud haige halvas kohtlemises ja ebaõiges ravis.

«Enne ravidokumentatsiooniga tutvumist ei oska me kahjuks öelda, kaua menetlus aega võtab. Dokumendid me loodame kätte saada nädala jooksul,» ütles Kaljumäe Postimees.ee'le.

Tema sõnul otsustatakse pärast dokumentide läbivaatust ja asjaolude hindamist, kas menetlusse kaasatakse ka sotsiaalministeeriumi juures tegutsev tervishoiuteenuse kvaliteedi ekspertkomisjon.

«Juhtumi kommenteerimine enne otsuse tegemist ei ole kahjuks võimalik,» märkis Kaljumäe.

Ka regionaalhaigla kommunikatsioonijuht Inga Lill ütles Postimees.ee päringule vastuseks, et tegeleb Rõigase saadetud kirja kohta info kogumisega. Senikaua ta kommentaare ei anna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles