Lõviosa lugejaist on haiguslehest loobunud

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärast ühe kuu pikkust haiguslehel viibimist eile oma perearsti külastanud Lemme Krimm leidis, et kui on ikka vaja, siis tuleb haige olla, sest mis sellest rahast enam kasu, kui tervis    vastu ei pea.
Pärast ühe kuu pikkust haiguslehel viibimist eile oma perearsti külastanud Lemme Krimm leidis, et kui on ikka vaja, siis tuleb haige olla, sest mis sellest rahast enam kasu, kui tervis vastu ei pea. Foto: Mihkel Maripuu

Valdav osa (76,6 protsenti) Postimees.ee tänasele päevaküsimusele vastanud lugejatest on seadusemuudatuse tõttu loobunud haiguslehe võtmisest või seda piiranud.

Ülejäänud 23,4 protsenti vastanutest ei ole loobunud haiguslehe võtmisest.

Kella 22.44 seisuga oli küsimusele «Kas olete seadusemuudatuse tõttu loobunud haiguslehe võtmisest või seda piiranud?» vastanud üle 900 lugeja.

Haigekassa andmed näitavad, et suvel jõustunud uue haigushüvitiste maksmise korra ja raske majandusolukorra tõttu on inimesed viimase kolme kuu jooksul võtnud välja varasemast poole vähem haigus- ja hoolduslehti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles