Skype paigaldas sünnitusmajadesse videotelefonid

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaks Eesti sünnitusmaja said Skype`ilt lastevanemate tarbeks videotelefonid. Pildil Asuse videotelefon.
Kaks Eesti sünnitusmaja said Skype`ilt lastevanemate tarbeks videotelefonid. Pildil Asuse videotelefon. Foto: Tootja foto

Pelgulinna sünnitusmajja ja Tartu Ülikooli Kliinikumi naistekliinikusse paigaldati videotelefonid, mida lapsevanemad edaspidi tasuta kasutada saavad.

Algatus seadmete paigaldamiseks tuli Spype`i meeskonnalt, kes sai idee Poola sünnitusmajadest, kus sarnased võimalused juba olemas on.

Pelgulinna sünnitusmaja ülemõde Heli Rannu sõnul on videokõne lapsevanematele hea võimalus pere ja sõpradega suhtlemiseks elu tähtsaimal hetkel, mil soov lähedastega rõõmu jagada ja uut ilmakodanikku tutvustada.

Videotelefonilt saab Skype`i kasutaja oma kontaktidele tasuta helistada ja pilti jagada ilma arvutita. Lisaks on võimalik helistada tavatelefonile ja mobiilinumbritele, kuid see on juba tasuline.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles