USA kiirtoidukoha omanik hoiatab: meie toit võib tappa!

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maailma kõige paksema naise tiitli võitmiseks tuleb Donna Simpsonil võimalikult palju rämpstoitu süüa
Maailma kõige paksema naise tiitli võitmiseks tuleb Donna Simpsonil võimalikult palju rämpstoitu süüa Foto: AFP / Scanpix

USAs Las Vegases asuva kiirtoidurestorani «Heart Attack Grill» asutaja Jon Basso hoiatab, et tema restorani toidud võivad tappa.

«Olen ilmselt ainus restoranipidaja kogu maailmas, kes ütleb otse välja, et minu toidukohas valmistatav toit on tervisele halb, et see võib tappa ja te peaksite sellest eemale hoidma,» sõnas Basso, vahendab Medical Daily.

Basso ütles Bloomberg TV-le antud veidras intervjuus, et erinevalt teistest kiirtoidukohtadest on ta teadlik, et nende toit on ebatervislik. Ta toob näiteks Burger Kingi, mis kiitleb tervislikuma toiduvalikuga, näiteks madalakaloriliste friikartulitega, mis on aga siiski äärmiselt ebatervislikud.

Basso restoran jõudis sel aastal meediasse seoses juhtumiga, kus mitteametlik restorani eestkõneleja suri toidukoha läheduses südamerabandusse. 54-aastane John Alleman, keda kutsuti «Heart Attack Grillis» nimega «Patsient John», sai restorani maskotiks, kuna ta armastas seda toitu niivõrd palju.

«Ütlesin talle, et kui ta niimoodi jätkab, siis ta sureb,» ütles Basso väljaandele Las Vegas Sun. «Tema aga ütles, et ta lihtsalt armastab seda kohta. Ta on ainus inimene, keda ma tean, kes oli restoranis ilmselt rohkem kui mina.»

Basso koguni palub inimestel tema restoranis mitte süüa ning ta oleks enda sõnul õnnelik, kui ühel päeval ei käiks seal enam üldse kliente.

Vaata videot siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles