Rakveres toimub laupäeval lastekodulaste spordipäev

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Laupäeval, 13. märtsil korraldab Rakvere spordiklubi Pinx linna spordikeskuses igas vanuses lastekodulastele mõeldud spordipäeva «Väikestest tegemistest algavad suured saavutused».


«Meie eesmärgiks on anda lastele võimalus kohtuda Eesti kergejõustiku-, korvpalli- ja lauatennise tippudega, tutvustada neile erinevaid huvitavaid spordialasid selleks, et tuua lapsi spordile lähemale ning äratada neis huvi sportlike tegevuste vastu,» ütles Pinxi juhatuse esimees Kristo Kauküla.

Spordipäeval on kavas erinevate spordialade tutvustused, teatevõistlused lastele koos sporditähtedega ning sportlastega suhtlemine ja pildistamine.

Lastekodulaste spordipäev toimub 13. märtsil kella 10.00 - 16.00 Rakvere spordikeskuses, Kastani tn.12. Spordikuulsustena astuvad üles ning tutvustavad lastele oma spordiala kergejõustiklased Mikk-Mihkel Arro, Grete Udras ja Taavi Peetre, korvpallurid Rain Veideman ja Reinar Hallik ning lauatennissistid Aleksandr Smirnov ja Tatjana Tsistjakova.

Üritust toetab Finnlamell OÜ.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles