Ema süüdistab laste haigestumises Tallinna McDonalds'it

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
McDonalds
McDonalds Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Ühe ema sõnul nakatusid tema lapsed kolibakterisse pärast Tallinnas asuva McDonald'si  külastamist, ettevõtte pole alust arvata, et haigeks jäädi just nende söögikohas.

«Noorem poeg oli nädal aega haiglas ja pole siiani täielikult taastunud. Ka tütrel oli seedehäired. Haigeks jäi ka teine poiss, kes nendega McDonald'sis söömas oli,» rääkis laste ema ajalehel MK-Estonija. Lapsed haigestusid oktoobri keskel.

McDonaldsi juhtkonna kinnitusel pole alust arvata, et lapsed nakatusid just selles söögikohas. Pärast vahejuhtumit võttis veterinaar- ja terviseamet söögikohast mitmeid proove, mis kinnitasid, et kolibakterit McDonald'si toidus pole.

«Tegime otsekohe kõik endast oleneva, et selle juhtumi võimalikud põhjused välja uurida. Niipea, kui lapsevanem informeeris meid Chicken McNuggetseid söönud lapsega juhtunust, tellisime koheselt Terviseametilt mikrobioloogilised testid,» teatas McDonald's Baltikumi tegevdirektor Tomasz Nawrocki pressiesindaja vahendusel Tarbija24-le. Terviseameti väljastatud sertifikaat tõestas, et baktereid toidust ei leitud.

McDonaldsi esindaja sõnul teavitati veterinaar- ja toiduametit,  et lapsed olid söönud hamburgerit, mitte Chicken McNuggetseid. «Seega võeti ka kõikide hamburgeri toorainete testid. Oleme saanud veterinaarametilt samuti kinnituse, et võetud proovid osutusid kolibakteri osas negatiivseks,» ütles ettevõtte juht.

«Sel päeval külastas restorani u 2300 inimest, aga selliseid kaebusi rohkem pole,» ütles Nawrocki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles