Selgusid Ida-Tallinna keskhaigla parimad meedikud

Tiina Kaukvere
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ITK erakorralise meditsiini osakond.
ITK erakorralise meditsiini osakond. Foto: Arno Saar/Õhtuleht

Ida-Tallinna keskhaigla kuulutas välja 2013. aasta arsti, õendustöötaja, hooldustöötaja, kliinilise tugispetsialisti ja mittekliinilise spetsialisti, klienditeenindaja, puhastusteenindaja ja sekretäri tiitlisaajad.

Aasta arsti tiitli pälvis kirurgiakliiniku erakorralise meditsiini osakonna juhataja doktor Piret Valdek. Aasta õendustöötajaks sai naistekliiniku emadusnõuandla ämmaemand Hedi Pajuste. Aasta hooldustöötaja tiitel omistati hooldusravikliiniku II õendusabi osakonna hooldajale Eve Rannale.

Aasta parimate konkurss ja tunnustamine toimub Ida-Tallinna Keskhaiglas tänavu juba üheksandat korda. Novembris toimunud hääletamisel valis ligi 650 haigla töötajat välja tänavused parimad arvukate kandidaatide seast.

Juba kuuendat korda annab Ida-Tallinna keskhaigla välja preemia ka parimale puhastusteenindajale, klienditeenindajale ning sekretärile.
Aasta klienditeenindaja tiitli pälvis Ülle Kuul, aasta puhastusteenindaja on Olga Marakasova ning aasta sekretär juhatuse assistent Ere-Piret Põllusmaa.

Ida-Tallinna keskhaigla tunnustab ka kliinilisi tugispetsialiste ja mittekliinilisi spetsialiste.
Aasta kliiniline tugispetsialist on taastusraviosakonna füsioterapeut Reio Vilipuu ja aasta mittekliiniline spetsialist on klienditeeninduse osakonna juhataja Lea Karik.

Aasta arstidena leidsid äramärkimist veel günekoloog Kristel Krunks, taastusarst Eve Sooba, silmaoperatsiooniploki osakonna juhataja Veiko Reigo, radioloogiakeskuse juhataja Tõnis Loigom, hooldusravikliiniku arst Riho Paesüld ja sisekliiniku gastroenteroloogiakeskuse Maie Aua. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles