Apteegikett laieneb kosmeetikapoeks

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Apotheka uus apteek.
Apotheka uus apteek. Foto: Apotheka

14. augustil avatakse uuenduskuuri läbinud Tartu Lõunakeskuse Apotheka, mis on muu hulgas laienenud ilu- ja tervisetoodete sortimendi poolest.

«Püüame edaspidi keskenduda rohkem ilu- ja tervisetoodete sortimendi laiendamisele, inimeste terviseteadlikkuse tõstmisele ning tervisemurede ennetamisele, et üha vähem inimesi oleks sunnitud apteeki tulema haiguse tagajärgedega võitlemiseks,» rääkis Apotheka juht Marika Pensa.

Apteegis on ilutoodetele pühendatud osakond, kus on esindatud kõik tuntud apteegikosmeetika brändid. «Usun, et Apotheka hakkab üha enam konkurentsi pakkuma ilupoodidele, sest apteegist on võimalik saada usaldusväärsemat nõuannet ning toodete kvaliteeditase on väga kõrge. Apteegikosmeetika riiulile pääsemiseks peavad ilutooted läbima tõsise kvaliteedi kadalipu,» lausus Pensa.

Uues apteegis töötab senisest enam nõustajaid, lisaks pakutakse lähiajal erinevaid apteegiteenuseid: jalaveenide diagnostikat, vererõhu mõõtmist, veresuhkru, hemoglobiini, kolesterooli, triglütseriidide või kehakoostise määramist. Samuti pakutakse mitmeid ilu- ja mugavusteenuseid, näiteks nahadiagnostikat sobiva nahahooldustoote leidmiseks või ravimite personaalse pakendamise teenust.

Uue kontseptsiooniga apteegis on muutunud ka sisekujundus. Selleks et apteegikülastajal oleks talle vajalikke tooteid võimalikult lihtne üles leida, on tähtsamad tootegrupid eraldi riiulitel selgelt märgistatud.

Apotheka kaubamärk on saanud alguse ülikoolilinnast Tartust, mistõttu oli loogiline alustada Tartust ka Apotheka apteekide kontseptsiooni muudatustega. Lähikuudel on plaanis sarnane uuenduskuur läbi viia ka mitmetes Apotheka Tallinna apteekides.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles