Ema söötis tütrele võistluse võitmiseks parasiidi

Triin Ärm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paeluss.
Paeluss. Foto: Wikipedia

Ema andis oma iluvõistluse osalevale tütrele salaja tableti, mis pani tüdruku kõhus kasvama paelussi. 

Noor tüdruk kaebas Florida haiglas tugeva kõhuvalu üle. Arstid arvasid, et tüdruk ootab last ning tegid talle ultraheli, vahendas Chinatopix.

Enda üllatuseks avastasid arstid, et märke loote olemasolust ei olnud, kuid neiu sooled olid väga paistes. Sama ajal kui arstid üritasid aru saada, millest see võiks tulla, palus tüdruk luba külastada tualetti. Pärast paari minutit tüdruk karjatas, sest ta leidis oma väljaheitest paelussid.

Samal ajal kui tüdruk oli sellest väga šokeeritud, jäi ema täiesti rahulikuks ning tunnistas lõpuks, et ostis Mehhikost tableti, mis pani tütre kõhus kasvama paelussi. Ema sõnul oli tema eesmärk oli langetada tütre kaalu, sest tütrel oli ees iluvõistlus.

Palun vabandust, aga teate, ma tahtsin muuta ta vaid veidi kõhnemaks. Meil oli enne iluvõistlust veidi abi vaja, selgitas ema oma tegu. Seni ei ole teada, kas ema sai selle eest kuidagi karistada. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles