Ehmatus lastepolikliinikus: tualettpaber on veretäpiline

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Postimees

Paar päeva tagasi oma väikese lapsega Tallinna kesklinnas asuvat lastepolikliinikut külastanud naine sai suure ehmatuse osaliseks, kui tütar WC-s oma paberi potti viskas. 

Nimelt olid paberil punased träpsud, mis jätsid esmapilgul mulje, nagu tegemist oleks verega. «Läks ikka aega, kuni avastasin, et asi on tualettpaberi «mustris». Mitte väga tore tootelahendus, ma ütleks,» kommenteeris naine, lisades, et läks korraks ehmatusest üleni higiseks. Samas avaldas ta lootust, et ehk on tegemist praakrulliga ja selline paber pole siiski kogu lastepolikliinikus kasutusel. 

SA Tallinna Lastehaigla kommunikatsioonijuht Tiina Eier selgitas Tarbija24 järelpärimise peale, et täpid tualettpaberi äärtel on markerijälg. «Kesklinna Lastepolikliiniku majandusosakond on hakanud rullide külgi märgistama enne paberihoidikusse asetamist. Majandusosakonna juhataja ütleb, et nii on paberirullide massiline näppamine tunduvalt vähenenud. Arvestame edaspidi lapsevanema tähelepanekuga ja täname tagasiside eest,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles