Tippkorvpallurid kutsuvad üles vuntse kasvatama

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Rocki korvpallurid liitusid movembriga.
Tartu Rocki korvpallurid liitusid movembriga. Foto: Rein Murakas

Et november on vuntsikuu ehk movember, siis otsustas ka TÜ/Rocki meeskond vuntsikampaanias  kaasa lüüa ning seetõttu võib väljakul märgata mõneti karvasema ninaalusega mängumehi.

Eesmärk ja sõnum ikka üks – et kõik mehed, ja eriti üle 45aastased, pööraksid tavapärasest enam tähelepanu oma tervisele ning käiksid tihedamini arsti juures, teatas võistkond.

Meeskonna kõige kogenuma mängija ja uhke vuntsiga Valmo Kriisa sõnul tasub tervisekontroll end kindlasti ära. «Vuntside kasvatamine võib küll tunduda naljakas, aga probleemid, millele tähelepanu juhime on naljast kaugel,» ütles Kriisa.

TÜ/Rocki osaks on kampaania raames vuntside kasvatamine nii näos kui mängusärgil. Meeskond kutsub kõiki oma fänne ja toetajaid meeskonna eeskuju jälgima – kas siis kaunistama oma ninaalust kena vuntsiga, panema arsti juurde aja kinni või utsitama oma kaasat seda tegema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles