Rinnasuurendussüst võib peagi reaalsuseks saada

PM Tervis
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Vajadus pakkuda naistele võimalust testida rinnaimplantaate viis ilukirurgi Norman Rowe’i InstaBreasti leiutamiseni – tegemist on 24 tundi kestva rindu suurendava süstiga.

Ise nimetab ta testrindu «Puhkuse rindadeks» (ingl k vacation breasts). Rowe plaanib oma toodet edasi arendada nii, et selle mõju kestaks kaks kuni kolm nädalat, mis annaks selle hüüdnimele (puhkuse rinnad) ka sisulise tähenduse ning võimaldaks naistel mõne tähtsa ürituse või päikesereisi tarvis oma rinnad ajutiselt suuremaks saada, vahendab Fox News ABC uudiseid.

Süsti keemilist koostist Rowe mõistagi ei avalda, kuid ütleb vaid, et selle põhikoostises on soolalahus ning veel üks lisaaine, mida juba meditsiinis teistel eesmärkidel kasutatakse.

Kuigi Rowe on suuteline naiste rindu suurendama numbri kuni pooleteise võrra, tahab ta selle senist toimet veelgi pikendada.

«Kakskümmend neli tundi on hea, aga see on ikkagi vaid kakskümmend neli tundi,» ütleb ta. Ta lisab, et protseduur poleks tarvilik üksnes neile, kes eelsiesvaks bikiinipeoks või kruiisileminekuks oma rindu ajutiselt kasvatada tahaksid, vaid ka neile, kes kaaluvad püsivat muutust, kuid sooviksid saada kogemuse sellest, kuidas on olla suuremate rindadega.

Rowe plaanib oma leiutise turule saada 2016. aastaks ning on selleks juba ka vastavate ametitega läbirääkimis alustanud.

Ka mehed saaksid uuest leiutisest kasu. Rowe soovitab neil protseduuri kasutada näiteks oma rinnalihaste kohendamiseks, kuid ka säärelihastele volüümi juurde andmiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles