Mees süüdistab pikalt kestnud erektsioonis unerohtu

PM Tervis
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ebaõnnestunud operatsioon tekitas mehele kaheksa kuud kestnud erektsiooni
Ebaõnnestunud operatsioon tekitas mehele kaheksa kuud kestnud erektsiooni Foto: SCANPIX

Mitmeid tunde tahtmatu erektsiooni käes kannatanud ameeriklane otsustas kaevata kohtusse meditsiiniasutuse, kes talle unerohu välja kirjutas.

Mehe hinnangul põhjustas tundidepikkust erektsiooni talle Atlanta VA meditsiinikeskusest väljakirjutatud underohi, vahendab CBS46.com.

«Väljakirjutatud ravimid põhjustasid talle meditsiinilise seisundi, mille ravimiseks võeti mees kümneks päevaks haiglasse,» rääkis Edward Stallingi advokaat Jonathan Johnson. «Juhtunu kahjud on tervislikult nii suured, et seksuaaleluks minu kliendi suguorgan enam võimeline pole. Samuti on tal probleeme urineerimisel.»

Stalling on öelnud, et ta kannatab posttraumaatilise stressihäire all ja võttis ravimeid, mis aitaksid tal paremini magada. Arstid kirjutasid välja aga medikamendi, mis tekitas pika ja möödumatu erektsiooni.

«Võtsin seda õhtul ja järgmise päeva hommikul ärkasin üles probleemiga,» rääkis Stalling.

Stallingu sõnul koheldi teda lisaks kõigele ka haiglas ebainimlikult ning et tema seisukorra hindamiseks tehtud läbivaatusest kujunes suisa vaatemäng. Paljud arstid käisid ruumist läbi selleks, et lihtsalt näha, millega tegu.

«Üks koguni märkis, et peaksin üksteise järel naisi läbi võtma hakkama,» kirjeldas Stalling läbivaatusel valitsenud õhkkonda. «Pole just palju inimesi, kes on mind minu elu jooksul sealt näinud. Haiglaskäik muutis seda igaveseks,» rääkis kannatanu.

Haigla väljastas juhtunust ka omapoolse selgituse: «Atlanta VA meditsiinikeskus pöörab erilist tähelepanu õigeagse ja delikaatse abi pakkumisel meie patsientidele. Meie eesmärk on alati olnud teha seda professionaalses, arusaadavas, kaastundlikus ja turvalises keskkonnas. Kui meie süsteemis ilmneb aga probleeme, viime läbi sisejuurdluse, et selgitada välja juhtunu põhjused ning viia läbi vajalikud muudatused, et edasisi taolisi juhtumeid vältida. Viidatud situatsiooni poleks enne täpsemate juurdlustulemuste selgumist korrektne kommenteerida.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles