Lapse raske haigus purustas abielu

Triin Ärm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media

Armeenias elav mees oli šokeeritud saades teada, et tema äsja sündinud pojal on Downi sündroom ning selle tõttu eeldatakse, et ta tahab oma lapse ära anda.

Pärast lapse sündi ütles arst Uus Meremaalt pärit Samuel Forrestile, et ta lapsel on tõsine haigus, vahendab Fox News. «Nad viisid mu oma last vaatama ning ma vaatasin seda pisikest poissi ja ütlesin, et ta on perfektne ning ma kavatsen ta täiesti kindlalt üles kasvatada,» rääkis Forrest.

Naine ütles aga selle peale, et kui mees ei ole nõus andma last adopteerimiseks, jätab ta abikaasa maha. Forrest ei olnud aga selle plaaniga nõus ja nii alustatigi nädal pärast poja sündi lahutusega.

«Kui sellise diagnoosiga laps sünnib siin, Armeenias, öeldakse sulle, et sa ei pea teda alles jätma,» rääkis Forrest. «Mu naine oli juba otsustanud, seega oli see kõik planeeritud minu seljataga.»

Naine kinnitas ABC Newsile, et sünnitas Downi sündroomiga lapse ning jättis oma abikaasa maha, kuid ei taha detailidest rääkida.

Forrest koostas veebilehe GoFundMe, mis aitab tal poja Uus Meremaale viia. Veebilehe kaudu on mees saanud heldetelt inimestelt oodatust enam annetusi. Lisarahaga plaanib ta toetada programme, mis aitavad Armeenia hüljatud lapsi ning puuetega laste perekondi.   

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles