Lastefond kutsub sõlmima püsiannetust

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lastefond kutsub toetama.
Lastefond kutsub toetama. Foto: Priit Mürk/Postimees

Lastefond kutsub kampaaniaga «Ulata sõbrakäsi!» sõlmima püsiannetust kõige südamelähedasemale abivajajale.

Veebruari kui sõbra- ja haruldaste haiguste päeva tähistamise kuu puhul lükkas SA TÜK Lastefond käima kampaania «Ulata sõbrakäsi!», mille raames saab iga heategija püsiannetuse sõlmimisel valida ühe haruldase haigusega lapse, kelle toetuseks tema perioodiline annetus läheb. Nii ollakse ühele lapsele järjepidevalt kindlaks toeks.

Püsiannetus tähendab sisuliselt enda kodupangas sõlmitavat püsikorraldust, mille korral laekub annetaja pangakontolt üks kord kuus enda määratud kuupäeval enda poolt valitud summa automaatselt Lastefondile.

Kui seni suunati kõik kogunenud püsiannetused üldisesse toetusfondi, millest abistati kõiki Lastefondil abi vajavaid raskelt haigeid lapsi, siis nüüd saab iga püsiannetaja ise valida, kelle abistamiseks tema igakuine toetussumma läheb.

Endale südamelähedase abivajava lapse, kellele soovitakse pakkuda püsivat tuge, saab lihtsalt ja kiirelt välja valida spetsiaalse veebilahenduse abil siin. Sealsamas saab mugavalt konkreetse lapse toetuseks ka püsiannetuse sõlmida.

Lastefondi tegevjuht Sandra Liiv leiab, et kuigi sõbrapäevale on omane pidada endale armsaid inimesi suuremate või väiksemate tähelepanuavaldustega meeles ühel kindlal päeval, siis tegelikult ei tohiks me neid ära unustada ka igal teisel päeval.

«Me kõik teame, et kallitele inimestele tuleks tähelepanu pöörata kogu aeg. Lastefond püüab seda teha toetades aastaringselt abivajajaid, kes tõesti toetust vajavad. Seetõttu kutsume ka teisi inimesi üles meile appi tulema, et üheskoos meie abivajajatest sõpru toetada. See on nii lihtne: valime kõik endale ühe südamelähedase sõbra, kelle lugu meid tõesti puudutab ja keda tahaksime kas või pisikese summaga igakuiselt toetada, et saaksime koos korda saata suuri heategusid!»

Kampaanialehel on haruldaste haiguste kuu tõttu välja toodud just haruldasi haigusi põdevad lapsed, kuid tegelikult võib iga inimene valida endale kõige südamelähedasema sõbra kõigi Lastefondi poolt toetust saavate laste ja projektide seast, mis on välja toodud fondi kodulehel. Selleks tuleb pangas püsikorraldust sõlmimides märkida ülekande selgituseks valitud lapse või projekti nimi.

Lisaks püsiannetuse sõlmimisele saab veebruaris toetada haruldaste haigustega lapsi paljudes Tartu Lõunakeskuse ja Tallinna Ülemiste keskuse kauplustes vahetades 16.-28. veebruarini üheeurose annetuse Lastefondi heategevusliku helkuri vastu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles