Kalle Palling: PERH annab Rapla haiglale uue hingamise

Marina Lohk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalle Palling.
Kalle Palling. Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Rapla haigla nõukogu liige Kalle Palling ütles Raplamaa Sõnumites ilmunud artiklit kommenteerides Postimehele, et Põhja-Eesti regionaalhaigla (PERHi) ja Rapla haigla koostöö realiseerumisel investeerib PERH haigla arengusse märkimisväärsed summad ning tagab arstiabi osutamise kvaliteedi kogu Rapla maakonnas.

«See on haiglale uus hingamine ning võimalus tegevushaaret laiendada. Lisaks tekib Rapla haiglale liitumise tulemusena võimalus rajada haigla juurde uus tervisekeskus perearstiabi osutamiseks. Investeeringu suurus on kuni 10 miljonit eurot,» märkis Palling.

«Kogu protsessi vältel on olnud neid, kes erinevatel põhjustel kaikaid kodarasse pilluvad, kuigi argumendid on ühemõtteliselt liitumise poolt. Loodan siiski, et patsientide huvid on kõigi osapoolte jaoks esikohal ning haigla areng saab jätkuda plaanitud kursil.»

Raplamaa Sõnumid kirjutas täna, et kui siiani oli kokkulepe, et haiglale kuuluv maa jagatakse kaheks – üks osa antakse üle uuele sihtasutusele ja teisele planeerib Rapla vald uut hooldekeskust – , siis nüüd nõuab PERH kogu maad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles