Kõige ohtlikum poos sinu peenisele

PM Tervis
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seks rannas
Seks rannas Foto: SCANPIX

Vaid üks konkreetne liigutus magamistoas võib sinu delikaatse piirkonna suurde ohtu seada.

Värske Brasiilia uuringu järgi juhtuvad enam-vähem pooled seksiga seotud peenisevigastustest poosis, kui naine on peal, vahendab Men’s Health.

Koerapoosis juhtunud õnnetused jäid 28 protsendiga teisele kohale. Ning kui küsid, millised saavad olla need mitte seksiga seotud peenise murdumised, siis üllatavalt põhjustab neid masturbeerimine, seisab uuringus.

Mida kujutab endast täpsemalt peenisemurd? Käsnataolised torujad koed peenises täituvad verega ja muutuvad jäigaks nagu keetmata spagett, selgitab uroloog Tobias Köhler. Kui liialt palju survet erektreerunud peenisele avaldada, ei tee need koed sinuga koostööd. Teisisõnu – need ei paindu vaid murduvad pooleks. See omakorda viib vereummistusteni, lisaks tekitab see palju valu ja toob kaasa paistetuse. Kõik päädib mõistagi sõiduga erakorralise meditsiini punkti.

Kui selline vigastus ei saa kiiremas korras arstlikku abi, võib peenis deformeerunuks jäädagi või kaotada võime jäigastuda.

Kui naine on peal, siis on tema käes ka kontroll. Naise otsustada on, kui palju jõudu ta peenisele suunab ning mis nurga all ta selle oma tuppe suunab. Tupe sisemus omakorda on kõva, ääristatud kondise struktuuriga. Vigastused juhtuvad, kui peenis lipsab tupest välja ja põrutab selle kõva pinna pihta või kui naine istub  meheuhkusele kummalise nurga alt otsa.

Kuidas siis murdumisi vältida? Põhimõtteliselt iga teine asend, kus sa ei anna kontrolli naise kätte, on vähemohtlik. Nende puhul jääb kontroll sinu kätte, võimaldades sul valida sisenemise nurka ja sügavust. Nii limiteerid kõik riskid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles