Hambaplomm tõi tüli majja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uut ravivõtet peaks saama kasutada ka hammaste valgendamisel.
Uut ravivõtet peaks saama kasutada ka hammaste valgendamisel. Foto: Panther Media/Scanpix

Kuressaare hambapolikliinikus käinud naine süüdistab arsti halvasti paigaldatud plommi panemises, kuid arsti sõnul tuli lahti ja kukkus välja hoopis teise hamba plomm.

Agnes käis juuli lõpus koos elukaaslasega Kuressaare hambapolikliinikus hambaarstil, kus arst pani ühe plommi, kuid vaadanud siis, et üks katkine hammas on veel, millele tuleks samuti plomm panna, kirjutas Saarte Hääl.

Paari päeva pärast arsti juurde naastes kurtis Agnes, et möödunud korral pandud plomm on tema meelest kõrgem ja liigub, mispeale otsustas arst seda lihvida, kuid hambatäidis pudenes siiski hiljem välja.

Kolmandat korda linna uut plommi panema minnes oli Agnes väga üllatunud, kui tohter väitis, et tema pole seda plommi üleüldse pannudki, kuigi naine oli kindel, et just selle hambaga ta arsti juurde läkski.

Doktor Anne-Mai Masing Kuressaare hambapolikliinikust ütles, et tema viga võis olla see, et ta ei hakanud patsiendi liikuvat plommi lähemalt uurima, kuid plomm oli ära tulnud viiendalt hambalt ja tema pani plommi kuuendale ning kõik see on hambakaardilt tuvastatav.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles