Hirmutavad fotod: purjujoomine võib valusasti kätte maksta

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emma Quirk jagab oma blogipostituses pilte oma kahjustada saanud sõrmedest, et hoida tulevikus ehk mõni taoline juhtum ära.
Emma Quirk jagab oma blogipostituses pilte oma kahjustada saanud sõrmedest, et hoida tulevikus ehk mõni taoline juhtum ära. Foto: TheBassistsMuse

Neli aastat Kanadas elanud austraallanna Emma Quirk jõi end ühes baaris nii täis, et jäi lumehange magama ning sai tõsise külmakahjustuse.

Noor naine tunnistab, et ta oli äärmiselt rumal ning tahab hirmutavaid fotosid teistelegi õpetuseks jagada.

Quirki sõnul jõi ta end pildituks ning kaotas ühel hetkel oma sõbrad. Enne kui ta ilma jaki ja kinnasteta õue läks, teatas ta sõpradele, et teeb korraks suitsu. Väljas oli miinus 30 kraadi.

Kolm tundi hiljem, kell 5:45 hommikul, leiti ta lumehangest. Neiu sõrmed olid juba lillaks tõmbunud. Haiglas teatas õde, et ta võib kaotada oma käed.

Päevi haiglaravil viibinud naise sõnul oli valu talumatu. Hetkel tema käed küll paranevad, kuid oht, et ta võib mõnest sõrmest ilma jääda, püsib siiski.

Allikas:
Allikas: Foto: TheBassistsMuse
Allikas:
Allikas: Foto: TheBassistsMuse
Allikas:
Allikas: Foto: TheBassistsMuse
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles