Amet teatas nelja ravimi tarneraskustest

Marina Lohk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ravimid.
Ravimid. Foto: SCANPIX

Ravimiamet teatas skisoofreenia sümptomite ravis kasutatava ravimi Amisan, epilepsia, kolmiknärvi neuralgia ja teatud psühhiaatriliste seisundite ravis kasutatava ravimi Tegretol CR, depressiooni, paanika- ja ärevushäirete ravis kasutatava ravimi Arketis ja antidepressandi Venlafaxin Medochemie XR tarneraskustest.

Müügiloa hoidja PRO. MED. CS. PRAHA a.s teatas ravimi Amisan 400mg tablettide (toimeaine amisulpriid) tarneraskusest, mis kestab eeldatavalt oktoobri keskpaigani. Saadavale jäävad 200 mg amisulpriidi tabletid. Patsiendid peaksid ühendust võtma oma arstiga, et arutada edasist ravi.

Müügiloa hoidja Novartis Finland OY teatas ravimi Tegretol CR 200mg ja 400mg toimeainet prolongeeritult vabastavate tablettide (toimeaine karbamasepiin) tarneraskustest, mis kestavad juuli keskpaigani. Saadavale jäävad 200mg ja 400mg toimeainet modifitseeritult vabastavad tabletid ning 300mg ja 600mg toimeainet prolongeeritult vabastavad tabletid. Patsiendid peaksid edasise ravi osas konsulteerima oma arstiga.

Müügiloa hoidja Medochemie Ltd. Teatas kahe ravimi tarneraskusest:

- Arketis 20mg tabletid (toimeaine paroksetiin). Tarneraskus kestab mai lõpuni. Teised paroksetiini sisaldavad preparaadid on apteekides saadaval.

- Venlafaxin Medochemie XR 75mg toimeainet prolongeeritult vabastavad kõvakapslid (toimeaine venlafaksiin). Tarneraskus kestab juuni lõpuni. Apteekides on saada ka teisi samas ravimvormis ning toimeainesisaldusega venlafaksiini preparaate.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles