Amet teatas nelja ravimi tarneraskustest

Marina Lohk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: AGE/Scanpix

Ravimiamet teatas ägeda keskkõrvapõletiku ja teiste infektsioonide raviks mõeldud ravimi Augmentin,  kolesterooliravimi Rosuvastatin Teva, antipsühhootikumi Olanzapine Actavis ja astsiidi ja tursete ravimi Spirogamma tarneraskustest.

Müügiloa hoidja SmithKline Beecham Limited esindaja teatas Augmentin 1000mg/200 mg süste- ja infusioonilahuse pulbri (toimeained amoksitsilliin + klavulaanhape) tarneraskusest, mis kestab 2015. aasta septembrini. Teised sama toimeainete kombinatsiooni sisaldavad süstitavad preparaadid on saadaval.

Müügiloa hoidja Teva Pharma B.V. esindaja teatas Rosuvastatin Teva 10 mg ja 20 mg tablettide (toimeaine rosuvastatiin) tarneraskusest, mis kestab 2015. aasta juunini. Rosuvastatiini sisaldavad ravimid teistelt müügiloa hoidjatelt on apteekides saadaval.

Müügiloa hoidja Actavis Group PTC ehf esindaja teatas Olanzapine Actavis 10 mg suus dispergeeruvate tablettide ja 10 mg tablettide (toimeaine olansapiin) tarneraskuses, mis kestavad juuni keskpaigani. Olansapiini sisaldavad ravimid teistelt müügiloa hoidjatelt on apteekides saadaval.

Wörwag Pharma GmbH  & Co. KG esindaja teatas Spirogamma 100 mg tablettide (toimeaine spironolaktoon) tarneraskusest, mille kestus ei ole teada. Spirix 100 mg tabletid on apteekides saadaval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles