Vaata, kus on kõige pikemad ravijärjekorrad

Marina Lohk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Haigekassa avaldas haiglate ravitegevuse tagasiside aruande, mille järgi on haiglavõrgu arengukava haiglatest kõige pikemad ravijärjekorrad Tartu ülikooli kliinikumis ja Ida-Tallinna keskhaiglas.  

Nimelt oli neis haiglates 2014. aastal kõige suurem osakaal kõige pikema, üle 42 päeva kestva ooteajaga eriarstiabi esmaste plaaniliste ambulatoorsete vastuvõttude arvul.

Täpsemalt selgub aruandest, et Tartu ülikooli kliinikus moodustasid üle 42-päevase ooteajaga esmased vastuvõtud 49 protsenti kõigist esmastest vastuvõttudest. 8-42 päeva oli 34 protsendi vastuvõttude ooteaeg, üks kuni seitse päeva 15 protsendi ja null päeva kolme protsendi vastuvõttude ooteaeg.

Ida-Tallinna keskhaiglas oli üle 42 päeva 46 protsendi esmaste vastuvõttude ooteaeg, 8-42 päeva 35, üks kuni seitse päeva 14 protsendi ja null päeva viie protsendi esmaste vastuvõttude ooteaeg.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles