Naiste hügieenitarvete valikus on nüüd ka menstruatsioonipüksikud

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Menstruatsioon võib põhjustada kõhuvalusid.
Menstruatsioon võib põhjustada kõhuvalusid. Foto: SCANPIX

Pesufirma Thinx on tulnud turule uue tootega naistele – spetsiaalse aluspesuga menstruatsiooniperioodi jaoks.

Naiste hügieenitarvete riiulid kauplustes ja apteekides on küll kirevad, kuid sisaldavad peamiselt samu tooteid - erinevas suuruses hügieenisidemeid, tampoone ja menstruaaltopse. Brände võib küll palju olla, ent reaalselt pole uusi tooteid loodud juba 70ndatest saati, vahendab Telegraph.

Thinxi uued püksikud on ihu- ja keskkonnasõbralikud ning korduvkasutatavad, lisakaitset nendega kanda pole vaja. Need on tehtud neljast kihist, mis imavad verd ning takistavad bakterite levikut. Püksikud maksavad 15-22 naela, mis on umbes 20-27 eurot ning seda võib muretult kanda kaks aastat. Püksikud on saadaval beeži ja musta värvi. Firma väitel need ei leki ning säilitavad kuiva tunde.

Thinxi firma ees seisavad kaksikud Radha ja Miki Agrawal, kes peavad uut hügieenitoodet innovatiivseks ja revolutsiooniliseks.  Thinxi on disaininud newyorklannad ning valmistanud naised Sri Lankast. Menstruatsioonipüksikuid on võimalik tellida ja saata naistele üle maailma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles