Perearst: parimaks praksiseks kandideerimine mõjus hüppelauana

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arst
Arst Foto: SCANPIX

Esimese Ida-Virumaa perearstina parimate nimekirja pääsenud dr Maria Aleksandrova peab kandideerimist ja sellele järgnenud tunnustust hüppelauaks, mis aitab oma tööd süstematiseerida ja näha, mida saaks veel paremini teha. 

«Juba 2009. aastal hakkasime me koos Tatjana Ružega (Eesti Perearstide Seltsi juhatuse liige, Ida-Virumaa esindaja – toim.) kvaliteediga tegelema – vaatasime, millele me vastame ja millele ei vasta ja mida tuleks teha,» räägib Astermed OÜ perearst Maria Aleksandrova ajakirjale Perearst antud intervjuus, vahendab Med24.

Küll aga ei olnud kuni selle aastani ükski Ida-Virumaa perearstipraksis parimate perearstide nimistusse kandideerinud. «Tegelikult on meil mitu praksist, kus ollakse valmis kandideerima, kuid seni ei ole kuidagi olnud piisavalt julgust,» märgib dr Aleksandrova, lisades, et tegemist pikaajalise protsessiga.

«Tegelikkuses on see nagu hüppelaud ja me saime sellest kasu – õed on mul rahul ja mina olen rahul,» sõnab arst nüüd kandideerimisele tagasi vaadates.

Refereeritud intervjuud saab lugeda septembrikuu Perearstist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles