Kuressaare haigla uus juht on valitud

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuressaare haigla uus juht Märt Kõlli.
Kuressaare haigla uus juht Märt Kõlli. Foto: Sander Ilvest

Uuest aastast asub Kuressaare haigla sihtasutust juhtima pikaajalise kinnisvaraarenduse kogemusega tehnokraat Märt Kõlli, kes ise nimetab end viiekümneprotsendiliseks saarlaseks.

«Eks ta südamelähedane teema on ja ega selliseid kohti, kus selles valdkonnas tööd leida, ei ole ju väga palju valida,» põhjendas praegu kinnisvara ühisrahastamise platvormi Crowdestate meeskonnas töötav Märt Kõlli, miks ta Kuressaare haiglajuhi kohale kandideeris, vahendab Saarte Hääl. Kuressaare haigla sihtasutuse juhatuse liikme konkursile esitati kümme avaldust, millest kvalifitseerus üheksa ning haigla nõukogu esimehe Reet Tuisu sõnul jõudis vestlusvooru mitu tugevat kandidaati, kelle seast valiku tegemine ei olnud lihtne.

«Märt Kõlli puhul sai otsustavaks see, et tema ettepanekud Kuressaare haigla arengu kohta järgnevatel aastatel olid hästi läbi mõeldud ja argumenteeritud,» ütles Tuisk. Samuti pidas nõukogu oluliseks Kõlli pikaajalist töökogemust Lääne-Tallinna keskhaigla juhatuse liikmena - nimelt on Kõlli tervishoiusüsteemis tegutsenud kaheksa aastat ja enne mullu investeerimisfirmasse siirdumist oli ta Lääne-Tallinna keskhaigla juhatuse liige.

Refereeritud artiklit saab täismahus lugeda Saarte Häälest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles