Melanoomist avalikult rääkinud noor naine suri

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kuu aega tagasi ETV saates «Pealtnägijas»  oma võitlusest melanoomiga rääkinud 36-aastane kahe lapse ema Svetlana suri.

«Teatame kurbusega, et meie seast on lahkunud kuu aega tagasi «Pealtnägijas» esinenud Svetlana. 36-aastasel kahe lapse emal oli melanoom. Veel meie saates lootis vapper naine paraneda. «Pealtnägija» meeskond on mõtetes Svetlana perekonna ja lähedastega,» teatas saade oma Facebooki lehel.

2012. aasta mais sai äsja  teise poja emaks saanud naine arstidelt võimalikest kõige hirmutavama diagnoosi: tema pealaele tekkinud sünnimärk osutus melanoomiks ehk pahaloomuliseks vähkkasvajaks.

Ühes Eesti suurimas kommunikatsiooniettevõttes IT-spetsialistina töötav tallinlanna tuli oma haigusega avalikkuse ette selleks, et panna kõigile südamele – oma nahamuutustel tuleb silm peal hoida.

Svetlana oli enne saadet  oma tragöödiast seni rääkinud vaid kõige lähedasematele – abikaasale, perele, sõpradele ja psühhoterapeudile. Ta oli otsustanud haiguse saladuses hoida oma 3- ja 7-aastase poja eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles