Tüdrukul diagnoositi haruldane rinnavähk

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väike koolitüdruk peab karmi võitlust raske haigusega.
Väike koolitüdruk peab karmi võitlust raske haigusega. Foto: SCANPIX

Nii ema kui ka isa on juba pidanud võitlust vähiga, nüüd seisab sel USA perel ees veel üks raske katsumus – nende kaheksa-aastasel tütrel avastati haruldane rinnavähi vorm.

USA Utah osariigis elav Chrissy valmistub rinna eemaldamise operatsiooniks Huntsmani vähiinstituudis, kirjutab Fox News. Tegu on haruldase rinnavähi vormiga, mida põeb üks inimene miljonist. Tüdruku raviarsti sõnul on laps noorim selle diagnoosi saanud patsient.

Oktoobris märkas laps oma rinnas tükki. «Alguses ma kartsin, kui sellest teada sain,» rääkis laps. «Aga ma teadsin, et ma hakkan võitlema ja ma loodan, et saan sellest jagu,» ütles tüdruk.

Lapse ema Annette on holistiline nõustaja ja personaaltreener ning on põdenud emakakaelavähki. Isa Troy on kõrbesõja veteran ning töötab õhuväebaasis. Kui Chrissy oli imik, siis põdes ta isa mitte-hodgkingi lümfoom ehk lümfivähk.

«Ta aitas terveks saada, kui isa oli keemiaravil. Ta ajas meid alati naerma ja ta on vaimukam kui temaealised,» rääkis Anette. Ema kinnitusel teevad nad isaga kõike, et seda võitlust võita. «Me teeme kõike, et saaksime iga päev naerda, hoida pea püsti ja teha omalt poolt kõik, et sellest välja tulla,» lubas naine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles