Üleskutse: aita valida Eesti aasta arsti

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mehed perearsti juurde ei kipu.
Mehed perearsti juurde ei kipu. Foto: SCANPIX

Neljateistkümnendat aastat järjest kutsuvad Eesti tervise fond ning terviseportaal arst.ee inimesi valima Eesti aasta arsti, oma eelistustest saab teada anda 17. detsembrini.

«Meie arstid teevad päevast päeva väga keerulist tööd,» selgitas Eesti tervise fondi juhataja Eero Merilind, miks aasta arsti tiitlit välja antakse ja miks seda tehakse just rahva abiga. «Iga arst kogeb oma töös nii positiivset kui negatiivset, kuid oluline on, et negatiivne ei hakkaks töötegemist varjutama,» lisas ta.

Oma lemmikarsti poolt saab hääle anda veebis kuni 17. detsembrini. Seeläbi üles seatud kandidaatide seast valib aasta arsti žürii, mille koosseisu kuuluvad Evelin Ilves, Põhja-Eesti regionaalhaigla kardioloogiakeskuse teadusjuht professor Margus Viigimaa ja Eesti tervise fondi juhatuse esimees dr Eero Merilind. «Olen kindel, et patsientide tagasiside ja kiidusõnad innustavad meie arste väga,» lausus Merilind.

Eesti tervise fond tegutseb aastast 2007. Selle eesmärk on eesti rahva tervise areng, aktiivse eluea pikenemine, tervislike eluviiside propageerimine ning terviseteabe jagamine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles