Tallinna kiirabile möödus aastavahetus rahulikult

Heilika Leinus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiirabiauto.
Kiirabiauto. Foto: Mihkel Maripuu

Aastavahetus oli seekord rahulikum kui eelmisel aastal – nii kogu riigis kui ka Tallinnas oli väljakutseid vähem kui aasta tagasi, kuid sellegipoolest päästeti mitme inimese elu.

Kokku Tallinnas ja lähiümbruses vajas ööpäeva jooksul kiirabi 296 inimest, neist 117 viidi haiglasse, viis anti üle politseile ja neli väsinud pidutsejat viis kiirabi koju, teatas Tallinna Kiirabi peaarst Raul Adlas.

Kuigi aastavahetus möödus küllaltki rahulikult, olid meedikutel ka sel aastal käed-jalad tööd täis. «Vabaduse väljakul toimunud uue aasta vastuvõtmist toodi julgestama eraldi üksus reservist, kellel oli tööd hommikuni,» ütles Adlas.

Traumasid oli kokku 47, nende seas oli üks üliraske vigastus, kus jalakäija sai löögi autolt ning neli vigastust ilutulestiku vahenditega.

Vägivallatraumasid oli üheksa, erinevatel põhjustel kukkujaid 26, klaasikildudega vigastas ennast neli inimest.

Surmasuust päästeti kolm inimest, kes taaselustati kliinilisest surmast ning oli ka mitmeid erakorralisi haigusjuhtumeid.

Kaks tulekahju ohvrit vajasid abi vingumürgistuse tõttu ja alkoholiga liialdamise tõttu oli tarvis tohterdada 77 patsienti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles