Veel üks haigla keelas haigete külastamise

Triin Ärm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Haige laps.
Haige laps. Foto: Panther Media/Scanpix

Seoses märgatava haigestumise tõusuga grippi ja ülemiste hingamisteede viirushaigustesse, palub Lääne-Tallinna keskhaigla (LTKH) tänasest mitte külastada Pelgulinna sünnitusmajas (Sõle 23) ja hooldusravikliinikus (Ehitajate tee 137) viibijaid.

«Ajutine külastuskeeld on kehtestatud selleks, et hoida ära viiruste võimalik levik haigla üksustes, kus on kõige enam riskirühma kuuluvaid inimesi,» teatas LTKH. Patsientide külastamine on taas lubatud, kui gripi kõrghooaeg taandub ning haigla annab sellest teada.

Külastuskeelule vaatamata on kõik isad oodatud oma lapse sünni juurde. Värsked isad võivad sünnitusmaja üldpalatit külastada iga päev kell 14.00-19.00, perepalatis võivad isad olla pere juures pidevalt. Haigla palub suured õed-vennad siiski koju jätta. 

Pelgulinna sünnitusmaja patsientidele saab tuua pakke ja lilli iga päev kell 11.00-18.30, saadetised palutakse anda sünnitusmaja informatsioonilauda. 

Lääne-Tallinna Keskhaigla hooldusravikliinikus võib patsientidele mõeldud pakid jätta administraatori kätte. Pakke võetakse vastu tavapärastel külastusaja tundidel E-R 15.00-18.30 ning L-P ja riiklikel pühadel kell 10.00-18.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles