Piltuudis: Maire Aunaste kannab riigikogus maski (1)

Heilika Leinus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maire Aunaste: «Olen kanepi legaliseerimise vastu. Ühelt poolt tähendab see piirangute seadmist, mis ei ole demokraatlikes riikides hea tava, teisalt aga tähendaks kanepi legaliseerimine veel ühe sõltuvuse soodustamist ühiskonnas. Tänu saatejuhina selle teemaga sügavuti tegelenuna tean, et kanep ei ole "süütu" meelelahutus. Kuigi tean mitmeid inimesi, kes kanepiga "sõbrasuhetes" on, eeldab see enda ja teiste suhtes vastutustundlikku käitumist ning täpset piiride tunnetamist.»
Maire Aunaste: «Olen kanepi legaliseerimise vastu. Ühelt poolt tähendab see piirangute seadmist, mis ei ole demokraatlikes riikides hea tava, teisalt aga tähendaks kanepi legaliseerimine veel ühe sõltuvuse soodustamist ühiskonnas. Tänu saatejuhina selle teemaga sügavuti tegelenuna tean, et kanep ei ole "süütu" meelelahutus. Kuigi tean mitmeid inimesi, kes kanepiga "sõbrasuhetes" on, eeldab see enda ja teiste suhtes vastutustundlikku käitumist ning täpset piiride tunnetamist.» Foto: Facebook, Liina Kersna

Kui kallal on kuri haigus, kuid tööülesannete tõttu tuleb siiski kodust välja minna, siis tuleks mõelda sellele, kuidas teisi nakatumise eest kaitsa.

Seetõttu kandiski IRLi saadik Maire Aunaste täna riigikogu istungil maski. Hoolivast kolleegist tegi pildi Liina Kersna, kes pani selle üles ka Facebooki.

«Mul on väga suur nohu ja ma ei saa siin kogu aeg aevastada,» ütles Aunaste, kelle sõnul on hooliv käitumine kolleegide suhtes väga oluline. «Õnneks leidsin kodust selle maski.» Pikema kommentaari andmiseks Aunastel aga aega ei olnud, sest riigikogus käis parajasti oluline hääletus.

Riigikogu istungi päevakorras on kahe eelnõu kolmas lugemine, ühe eelnõu teine lugemine ja kuue eelnõu esimene lugemine.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles