Trepile jäetud beebi on terve

Heilika Leinus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kellahelina peale ukse avanud inimestele vaatas vastu väike beebi.
Kellahelina peale ukse avanud inimestele vaatas vastu väike beebi. Foto: Caters News Agency/Scanpix

Pühapäeval öösel vastu esmaspäeva tabas Austraalias asuva Griffithi linna elanikke üllatus. Kellahelina peale ukse juurde minnes leidsid nad sealt roosasse riidesse mähitud beebi, kes viidi tervise hindamiseks haiglasse.

Arstide hinnangul sündis laps reedel ja temaga on kõik korras, kirjutab news.com.au. «Beebiga on kõik korras ja ta on hea tervise juures,» ütles kohaliku Murrubidgee tervisepiirkonna esindaja. Nüüd on vastsündinu Austraalia ametnike hoole all.

Politsei on mures ka lapse ema pärast, kes on oletuste kohaselt teismeline ja kellel palutakse esimesel võimalusel politseiga ühendust võtta. Vaid mõne nädala eest oli New South Wales’i piirkonnas, kus asub Griffithi linn, juttu soovimatute laste elu ja tervise kaitsmise võimalustest. Tehti ettepanek, et haiglate juurde võiks luua kohad, kuhu vastsündinute emad saaksid jätta lapsed, keda nad endale hoida ei soovi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles