Briti suursaatkond tegi Eesti haiglale annetuse

Heilika Leinus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chris Holtby annetust üle andmas.
Chris Holtby annetust üle andmas. Foto: Marko Pilliroog, Briti saatkond

Eelmisel nädalal andis Briti suursaadik Chris Holtby Ida-Tallinna keskhaigla taastusravikliinikule üle tšeki 1500 eurole.

Annetustena kogutud raha anti pidulikult üle Briti Lancasteri Hertsogi Rügemendi teise pataljoni tervitusvastuvõtul, kes osalevad selleaastasel Eesti Vabariigi 98. aastapäeva paraadil Tallinnas, teatas Briti suursaatkond.

Üleantud raha koguti annetustena suursaadiku poolt ning Briti saatkonna poolt korraldatud igaaastasel heategevusüritusel Big Brew Up. Sellenäol on tegu traditsioonilise Briti heategevusliku teepeoga, mille raames kogutud annetused jagati sel aastal Ida-Tallinna keskhaigla taastusravikliiniku ja Briti relvajõudude heategevusorganisatsiooni SSAFA vahel.

«Oleme siiralt tänulikud hr Holbtyle, Briti  Suursaatkonnale ja BECC-ile aastatepikkuse koostöö ning taastusravikliiniku meelespidamise eest!  2016. aastal plaanime soetada uue traumajärgsele patsiendile mõeldud treeningseadme, mida hetkel testitakse meie kliinikus. Teeme selle toel ka uurimistööd. Hea meelega kasutame heategevuslikku toetussummat antud masina soetamisel,» ütles taastusravikliiniku juhataja, Heidi Alasepp, vastuvõtul.

Briti suursaadik, Chris Holtby, andis tšeki toetussummale üle sõnades: «Ma olen tõeliselt uhke, et saatkond on suutnud jällegi koguda annetusi, et toetada suurepärast tööd, mida Heidi ja tema tiim Ida-Tallinna keskhaigla taastusravikliinikus teevad. Nende raske töö muudab elusid ja nad on ära teeninud igasuguse toe, mida neile pakkuda saame.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles