Uues esteetikakliinikus pakutakse ka suguelundite korrigeerimist

PM Tervis
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uues kliinikus aidatakse abivajajat.
Uues kliinikus aidatakse abivajajat. Foto: Panther Media / Scanpix

Dr Niine nahakliinik laienes Niine esteetikakliinikuks, kus tehakse unikaalseid protseduure ja teostamismetoodikaid, näiteks naiste väliste suguelundite korrektsiooni.

Dr Niine nahakliinikus on plastilise ja ilukirurgia osakaal järjest kasvanud, mistõttu ollakse samm-sammult suurendanud ka enda professionaalset meeskonda, teatas kliinik.

«Usume, et ühendades iluvaldkonna ja meditsiini teenuseid veelgi enam, saame pakkuda kõige kõrgematele standarditele vastavalt turvalist iluraviteenust, mida vajavad nii eestlased kui ka meie lähiriikide patsiendid,» ütles dr Marianne Niin.

Niine Esteetikakliiniku iluteenuste valdkonnajuhi Jevgenia Makarova sõnul toetas esteetikakliiniku loomist ka tõsiasi, et Eestis on palju iluraviteenuse pakkujaid, kuid ilumeditsiini valdkonna tase pole ühtlane – samas on tegemist valdkonnaga, kus turvalisus ja professionaalsus peab olema väga kõrge. 

Ilukirurgia ja -ravi

Uues esteetikakliinikus keskendutakse nii ilukirurgiale kui -ravile. Professionaalne väheinvasiivne plastiline kirurgia võimaldab korrigeerida nägu, rindu, kõhtu, naiste suguelundeid ja liigse rasvkoega seotud probleeme.

Lisaks traditsioonilistele iluraviteenustele pakutakse kliinikus ka uusi unikaalseid protseduure ning nende teostamismetoodikaid. Üheks selliseks teenuseks on labioplastika ehk naiste väliste suguelundite korrektsioon.

«Labioplastika on maailmas tõusev trend olnud juba viimased kümme aastat ning nõudlus intiimplastika vastu kasvab ka Eestis,» selgitas Makarova. Tema sõnul on operatsiooni planeerimise põhjuseks ühelt poolt naiste suurem teadlikkus, kuid samas ka ohutute operatsioonimeetodite levik. 

Samuti pakutakse kliinikus uudse teenusena pinguldavate näoniitide paigaldamist, millega pinguldatakse näo- ja kaelanahka. «Näoniidid on innovatsioon näonoorenduses, kus näoniitide abil saab taastada näonaha vormikuse ja vähendada kortse,» lisas Makarova. Pakutavate teenuste nimekirjast ei puudu ka üha populaarsemaks muutuv higistamisvastane ravi ning rindade suurendamisoperatsioonid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles