Haiglajuhi ametisse asumine tuli üllatusena

Heilika Leinus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raplamaa haigla uus juht Kaire Aadamsoo.
Raplamaa haigla uus juht Kaire Aadamsoo. Foto: Mihkel Maripuu

Eelmisel nädalal peetud Raplamaa omavalitsuste liidu täiskogu istungil tutvustas ennast ja oma plaane Raplamaa haigla uus juht dr Kaire Aadamsoo, kes möönis kohe alguses, et ilmselt tuli tema sellele ametikohale asumine kohalolnuile ootamatult.

Aadamsoo kinnitas, et otsuse põhjuseks oli Põhja-Eesti regionaalhaigla (PERH) soov oma tütarettevõtte eest suurem vastutus võtta, kirjutab Raplamaa Sõnumid. Uue haiglajuhi sõnul soovib PERH Raplamaa haigla paremini lõimida, mistõttu pandigi juhiks pikaajalise juhtimiskogemusega Aadamsoo, kes jätkab ka PERHi psühhiaatriakliiniku juhtimist.

Varasema juhi Aivar Toominga otsustas Raplamaa haigla nõukogu tagasi kutsuda, sest ligi aasta jooksul on PERHiga võrgustunud Raplamaa haiglas suurendatud küll ambulatoorsete erialade valikut ja kaasatud täiendavalt arste, kuid samal ajal on haigla majanduslik olukord muutunud veelgi keerulisemaks. Seetõttu tegi  PERH  nõukogule ettepaneku määrata ajutiselt haigla juhatajaks regionaalhaigla esindaja, kelle ülesandeks oleks haigla tegevuskulude saneerimine ja tõhusama haiglatevahelise koostöö ülesehitamine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles