Swedbank toetab loote tsentraalse jälgimise süsteemi ostu

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pelgulinna sünnitusmaja.
Pelgulinna sünnitusmaja. Foto: Kalev Lilleorg / Õhtuleht

Swedbanki töötajad otsustasid teha jõuluannetuse 202 440 krooni näol Pelgulinna sünnitusmajja loote tsentraalse jälgimise süsteemi ostmiseks.


Swedbanki töötajad valisid Pelgulinna sünnitumaja toetusfondi üheks nendest organisatsioonidest, millele tehti mõned päevad enne jõulupühi suur jõuluannetus.

«Loote tsentraalse jälgimise süsteem on ülioluline abivahend mitte ainult probleemsete sünnituste, vaid kõikide sünnituste puhul. See diagnostikaaparaat tagab aastas ligi 3300 sünnituse puhul ema ja lapse seisundi jälgimise sünnituse ajal parimal võimalikul tasemel, sest aitab senisest oluliselt täpsemalt hinnata nii ema kui sündiva lapse seisundit, samas sekkumata liigselt sünnitusse,» sõnas Pelgulinna sünnitusmaja peaarst Maike Parve.

Pelgulinna sünnitusmaja toetusfondi tegevjuht Eeva Kauba ütles, et ei osanud sellist suurepärast üllatust oodata. «Täname südamest Swedbanki ja kõiki sealseid töötajaid, sest nende abil oleme suure sammu võrra lähemal loote tsentraalse jälgimise süsteemi ostule, mis kokku maksab 800 000 krooni,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles