Sünnitusmaja tegi värsketele emadele kingituse

Triin Ärm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kingitus värsketele emadele.
Kingitus värsketele emadele. Foto: Lääne-Tallinna keskhaigla

Emadepäeval Pelgulinna sünnitusmajas ilmale tulnud beebid ja nende emad said haigla poolt meelespidamise märgiks väikese kingituse.

Värsketele emadele kingiti beebisokkide komplekt ja Pelgulinna Sünnitusmaja Toetusfondi poolt sai iga emadepäeval sünnitanud ema kaardikese, mille tagakülge ehib tekst «Seal, kus on armastus, sünnib alati imesid», teatas LTKH.

Lääne-Tallinna Keskhaigla naistekliiniku ehk Pelgulinna sünnitusmaja ämmaemandusjuht Heli Rannu ütles emadepäevale tagasi mõeldes, et tegelikult vajaksid emad tähelepanu, meelespidamist ja tänu mitte ainult üks kord aastas, vaid iga päev. «Emaks olemine – see on kõige ilusam, aga ka kõige raskem amet maailmas,» lisas ta. 

Emadepäeval tuli Pelgulinna sünnitusmajas ilmale 12 last, neist poisse oli 7 ja tüdrukuid 5. Päev algas poisslapse ja lõppes tüdrukutirtsu sünniga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles