Politsei sai kaebuse haigete sõidutajate kohta

Heilika Leinus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saaremaa ettevõtja aitab haigetel pealinna arsti juurde saada.
Saaremaa ettevõtja aitab haigetel pealinna arsti juurde saada. Foto: West Coast Surfer/picture alliance/moodboard/Scanpix

Patsiente bussipileti hinna eest Kuressaarest Tallinna haiglatesse tohtrite juurde sõidutava Angela ja Hannes Siinori tegevuse kohta esitati politseile kaebus.

Angela Siinori sõnul tuli Saaremaa ettevõtet kontrollima kohalik konstaabel, sest keegi oli teinud politseisse järelepärimise, sest kahtlustas, kas ta tohib sellist teenust osutada. Siinor selgitas, et kuna ettevõtte pakutava teenuse sotsiaaltranspordiks vormistamine võttis aega, pakkus 7. märtsil pealinna sõitudega alustanud firma seni teenust suusõnalisel kokkuleppel linnavalitsusega, kus on Siinorite pakutavasse teenusesse suhtutud väga toetavalt.

Siinori sõnul võttis ametliku lahenduseni jõudmine aega, sest  sellist teenust ei ole varem niimoodi osutatud, mistõttu otsiti kõigepealt abi autovedajate assotsiatsiooni spetsialisti Tarvi Viksilt, kes teatas, et ettevõtte osutatav teenus klassifitseerub ühistranspordiseaduse paragrahv 41 alla.

Kuressaare linnavalitsusega sõlmis ettevõte digitaalse lepingu sotsiaaltranspordi teenuse osutamise kohta möödunud kolmapäeval ja politsei rikkumisi ei tuvastanud, kuid Kuressaare politseijaoskonna piirkonnavanem Meelis Juhandi julgustab inimesi ka edaspidi kahtluse korral politsei poole pöörduma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles