Ida-Viru keskhaigla taotleb suurt summat

Heilika Leinus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ida-Viru keskhaigla aktiivravikorpus.
Ida-Viru keskhaigla aktiivravikorpus. Foto: Toomas Huik

Ida-Viru keskhaigla soovib riigilt ligi 2,9 miljonit eurot kahe esmatasandi tervisekeskuse rajamiseks, kus hakkavad lisaks perearstidele ja õdedele tööle ka füsioterapeut, ämmaemand, koduõde ja teised spetsialistid.

Sotsiaalministeerium sai Ida-Virumaalt tervisekeskuste rajamise esimeses taotlusvoorus kaheksa investeeringuprojekti, millega on kaetud veidi üle poole perearstinimistutest, kirjutab Põhjarannik. Kõige suuremaid toetussummasid jahib Ida-Viru keskhaigla, kes soovib esmatasandi tervisekeskuse rajada nii Järve kui Ahtme linnaosas, küsides kokku ligi 2,9 miljonit eurot.

Keskhaigla kommunikatsioonijuht Ülo Veldre sõnul on kavas remontida ja kaasajastada Järve polikliiniku ruumid ja avada tervisekeskus praegu kavandamisel olevas Ahtme uues haiglakorpuses. Järvel töötab praegu 14 perearsti ja Ahtmes on lepingud sõlmitud kuue perearstiga, kes uude keskusesse tööle asuvad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles